Foto’s van het wadlopen in 1979 (Leo bedankt!):

Wadlopen 1980:

Kort verslag van het wadlopen in 1988:Wadlopen 1988

16 trimmers o.l.v. opperwadloper Henk Borst gingen dit jaar naar Holwerd. Daarvandaan met de boot naar Ameland en na de versterking van de inwendig mens bij restaurant de Klok werd er omgekleed. Toen door de weilanden en duinen naar het wad. Door kniehoog water en modder werd er onder deskundige leiding geploeterd om het vasteland weer te bereiken. Daarna afspoelen onder een koud straaltje! Traditiegetrouw daarna een visje ‘pikken’ in Lauwersoog en dan naar het stamcafé in Anjum.

Foto’s:

Wadlopen 2012:
Van deze wadlooptocht herinner ik mij dat we met zo weinig deelnemers van Trim waren dat we ingelijfd werden bij een andere groep. Van een aantal mensen van Trim weet ik de namen, maar niet van allemaal.


Op de groepsfoto op het bankje:boven vlnr: Richard vd Haak, Willem van Essen, Arend Adema, Agnes, Karst (de man van Gea). Onder: Gerdine Wolf, Rene Steenman, Gea Oostendorp, Paul vd Geest.
Verder was het een prachtige nachtelijke wadlooptocht, van Holwerd naar Ameland. Het was heel goed te doen, we hoefden niet te zwemmen, het was niet koud, geen hoog water en volle maan. Wat wil een mens nog meer. Overdag hebben we eerst heerlijk ontbeten en daarna op gehuurde fietsen, die al klaar stonden bij de plek waar we ons konden wassen en omkleden, een fietstochtje gemaakt.volle maan tijdens wadlopen

Dit is dan mijn ‘verhaaltje’, met een volle maan als toegift.
Groetjes, Gerdine

 

 

Foto’s van Rein Exalto: