Napraateetavond 7 februari 2011

In navolging van vorig jaar willen wij ook dit jaar proberen om een mooie traditie, die wij vorig jaar nieuw leven hebben ingeblazen, voor te zetten. Het gaat om de napraateetavond. Na de Midwintermarathon op zondag 6 februari willen wij voor alle trimmers van Trim Apeldoorn, die aan de Marathon, Mini-Marathon, Asselronde of de Acht van Apeldoorn hebben meegedaan, een napraateetavond organiseren. De avond is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om terug te blikken op de winterse trainingsperiode waarbij men flink moest afzien om de afstand tot een goed einde te brengen.
Ook alle andere trimmers, partners en wandelaars van Trim Apeldoorn zijn van harte welkom!
De avond wordt gehouden bij Pannenkoekenrestaurant Berg en Dal in Hoog Soeren waar we gaan genieten van een overheerlijk stamppottenbuffet.
De kosten voor deze avond zijn € 15,00 per persoon. De eerste 2 consumpties worden jullie aangeboden door Trim Apeldoorn!
Je kunt je inschrijven door een briefje met je naam en emailadres in een gesloten envelop samen met € 15,00 in te leveren bij de trainers van Trim Apeldoorn, of bij mij in de brievenbus, Javalaan 17 in Apeldoorn.
Wij hopen dat jullie allemaal van de partij zijn op maandag 7 februari 2011!

Heb je nog vragen, mail mij f.gerwen5@upcmail.nl.

Marcella van Gerwen